Banners

Een goede presentatie van uw bedrijf en uw producten (of diensten) is enorm belangrijk. Op beurzen, open dagen, product introducties, maar ook binnen uw bedrijf in de ontvangsthal, wachtruimtes en natuurlijk de showroom. In feite dient u van ieder contactmoment gebruik te maken om uw klant of prospect ervan te overtuigen, dat ze bij u aan het juiste adres zijn.

Roll up banner

Het bedrukken van een roll up banner in full-color print geeft een luxe uitstraling aan uw presentatie, beursstand, winkel of product. Uw ontwerp wordt geprint in hoge resolutie op PVC doek, wat een zeer mooie uitstraling geeft aan uw banner. De cassettes zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen van stevig aluminium en staan zeer stabiel op een vlakke ondergrond. Uw roll up banner kunt u laten maken in verschillende maten; 80 x 200, 85 x 200 cm, 100 x 200 cm. De Roll up is eenvoudig op te zetten en handig mee te nemen in de bijgeleverde tas.

Nieuwe Mini's voor Nivo XL!

Voor Nivo XL hebben wij onlangs nieuwe Mini's gewrapt.

Duurzame verlichting Poelmann van den Broek

Poelmann van den Broek maakt zich sterk voor een beter milieu door over te stappen van TL verlichting naar LED verlichting. De LED verlichting zal de gevel een frissere uitstraling geven en langer meegaan dan de TL verlichting....

Openbaar Ministerie

Voor het Openbaar Ministerie heeft Uijt den Boogaard Reclame het project "de Oversteek"gemaakt."

Menu

BELETTERING
GEVELRECLAME
GLASFOLIE
VLAGGEN
LED VERLICHTING
BINNENRECLAME

Altijd op de hoogte

Contact

 

Adres          Kerkenbos 10-18A
                     6546 BA Nijmegen
Telefoon     024 373 70 79
E-mail          info@boogaardreclame.nl

Volg ons op Facebook en Twitter: