• Advies op maat
 • Snelle levering
 • Gratis begeleiding

Autobelettering

Autobelettering

Autobelettering is een voordelige manier om uw bedrijf, instelling of organisatie naamsbekendheid te geven. Het beletteren van uw auto is een eenmalige uitgave en mensen zien elke dag uw reclame-uiting.

Mogelijkheden voor autobelettering:

Wij kunnen uw auto op de traditionele manier beletteren met uitgesneden letters en logo’s. Tegenwoordig is het mogelijk autobelettering te maken met full color prints en kunnen wij uw auto gedeeltelijk of volledig inpakken met speciale carwrap folie.

home-6-shop-fimg-13
home-6-shop-fimg-13

Losse stickers in kleur of Full-Color

We kunnen uw bedrijfsauto beletteren op de traditionele manier met uitgesneden letters of u kunt ervoor kiezen om uw auto te laten beletteren met Full-Color Prints.

One-Way-Vision

Het beletteren van ramen, zonder dat u het zicht op de weg verliest? Kies dan voor deze veel gevraagde en toegepaste mogelijkheid. Wij plakken de One-Way-Vision folie op uw ramen, wat het mogelijk maakt om wel van binnen naar buiten te kijken maar niet van buiten naar binnen. De basiskleur van One-Way-Vision is wit waardoor het uitermate geschikt is om uw logo of reclameboodschap hierop te printen. Een ander voordeel van One-Way-Vision is dat uw eigendommen uit het zicht blijven van ongewenste bezoekers.

Reclame op je auto bij Boogaard Reclame

Voor de kosten van autobelettering hoeft u het niet te laten bij Uijt den Boogaard reclame. U geeft ons aan wat uw wensen zijn en wij maken een tekening in de computer en kunnen dan in overleg met u het ontwerp zo aanpassen, geheel naar uw wens. Wij beschikken over een zeer uitgebreide database met alle personen- en bedrijfsauto’s. Aan de hand van de tekening waarbij u de autobelettering van te voren kunt zien, kunnen wij dan een passende offerte voor u maken. Wij werken met hoogwaardige producten, die UV-bestendig zijn.

Lage tarieven / passende offerte
Hoge kwaliteit
Toepasbaar op alle type auto’s en bedrijfswagens

home-6-shop-fimg-13

Voordelen van uw auto te laten wrappen

 1. Opvallende designs en kleuren
  Doordat we alles op folie kunnen printen, is bijna alles mogelijk, of het nu gaat om foto’s of uw logo met een opvallende huisstijl.
 2. Beschermt de lak van uw auto
  Wrapt u uw auto met een doorzichtige of full-color folie, dan wordt uw auto wordt beschermd tegen steenslag.
 3. Uw auto blijft als nieuw
  De carwrap-folie is moeiteloos te verwijderen en uw auto komt er als nieuw onder vandaan! Handig als u uw auto gaat verkopen.
Is autobelettering makkelijk te verwijderen als ik mijn auto wil verkopen?

Jazeker, autobelettering is met behulp van een föhn gemakkelijk te verwijderen. Als de folie eenmaal is opgewarmd kan de autobelettering eenvoudig verwijderd worden.

Kan ik met autobelettering door de wasstraat?

Een auto met autobelettering kan met gemak door de wasstraat.

Als ik mijn auto met Full-Color Prints laat beletteren, hoe lang blijft die print dan mooi?

Full-Color Prints worden voorzien van een UV-bestendig laminaat waardoor jouw Full-Color Print jaren lang mooi blijft!