• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Reclameborden

Reclameborden

Wie kent deze borden niet? Sponsorborden, beter bekend als reclameborden hangen langs de voetbal en hockeyvelden en promoten uw bedrijf op een simpele en goedkope manier. Met een reclamebord kan u zowel binnen als buiten opvallen met uw bedrijf. Vanwege praktische overwegingen kan uw keuze voor een reclamebord ook goed zijn, immers mag er niet op elke plek verlichtingsreclame worden toegepast. Hier bied een reclamebord een goede oplossing.

Daarnaast zijn sponsorborden/reclameborden een goede manier van communicatie naar uw specifieke doelgroep, daarnaast zal een mooi sponsorbord/reclamebord ook veel aandacht krijgen van het publiek.

Verlicht reclamebord/sponsorbord

Wilt u dat uw bedrijf overdag en ’s nachts opvalt? Dan is een lichtbak een goede keuze! De lichtbak is niet voor niets een van de meest gebruikte vorm van lichtreclame. Ze zijn onderhoudsarm en op veel plekken te plaatsen, daarnaast zijn ze ook nog eens bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan ze lang mee.
Een van de vele voordelen van het kiezen voor een lichtbak is dat deze makkelijk te vervangen platen heeft, deze zijn handig als u van naam of huisstijl veranderd. Mocht u al beschikken over een lichtbak kunnen wij deze indien gewenst ook ombouwen van TL naar LED verlichting. Tevens kunnen wij ook zorgen voor het onderhoud (schoonmaken, vervangen van de TL-buizen) van uw lichtbakken.

home-6-shop-fimg-13