Reclameborden

Wie kent deze borden niet? Sponsorborden, beter bekend als reclameborden hangen langs de voetbal en hockeyvelden en promoten uw bedrijf op een simpele en goedkope manier. Met een reclamebord kan u zowel binnen als buiten opvallen met uw bedrijf. Vanwege praktische overwegingen kan uw keuze voor een reclamebord ook goed zijn, immers mag er niet op elke plek verlichtingsreclame worden toegepast. Hier bied een reclamebord een goede oplossing. 

Daarnaast zijn sponsorborden/reclameborden een goede manier van communicatie naar uw specifieke doelgroep, daarnaast zal een mooi sponsorbord/reclamebord ook veel aandacht krijgen van het publiek.

Verlicht reclamebord/sponsorbord

Naast een gewoon reclamebord kunt u ook kiezen voor een verlichte variant. Hier kan de belettering worden uitgevoerd in gesneden folieletters, full-colour bedrukking met laminaat, gefreesde letters of een combinatie van al deze technieken. Indien gewenst kan uw reclamebord ook worden aangelicht met een lichtkoof; een op afstand gemonteerde koker met power LED-verlichting waardoor het reclamebord op bijvoorbeeld een gevel subtiel kan worden verlicht.

Nieuwe Mini's voor Nivo XL!

Voor Nivo XL hebben wij onlangs nieuwe Mini's gewrapt.

Duurzame verlichting Poelmann van den Broek

Poelmann van den Broek maakt zich sterk voor een beter milieu door over te stappen van TL verlichting naar LED verlichting. De LED verlichting zal de gevel een frissere uitstraling geven en langer meegaan dan de TL verlichting....

Openbaar Ministerie

Voor het Openbaar Ministerie heeft Uijt den Boogaard Reclame het project "de Oversteek"gemaakt."

Menu

BELETTERING
GEVELRECLAME
GLASFOLIE
VLAGGEN
LED VERLICHTING
BINNENRECLAME

Altijd op de hoogte

Contact

 

Adres          Kerkenbos 10-18A
                     6546 BA Nijmegen
Telefoon     024 373 70 79
E-mail          info@boogaardreclame.nl

Volg ons op Facebook en Twitter: