Bewegwijzering

Altijd maar aan het zoeken in een bedrijf en weet u niet waar u naartoe moet? Niets is vervelender dan dat, daarom bieden wij u bewegwijzering aan voor binnen uw bedrijf. Door te kiezen voor een bewegwijzeringsbord voelt men zich welkom en vinden ze snel de weg naar hun bestemming. Daarnaast draagt een bewegwijzeringsbord bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Met behulp van de bewegwijzeringsborden weet uw bezoeker altijd waar hij moet zijn.

Reclame zuilen

Reclame zuilen zijn niet meer weg te denken uit de bewegwijzering op grote industrie terreinen of in grote gebouwen. Hierop kunt u duidelijk aangeven waar de klant naartoe moet om zo op de juiste plek te komen.

Parkeerborden

Wilt u voorkomen dat uw bezoekers geen plek meer hebben om te parkeren? Of wilt u een speciale plek reserveren voor uzelf of voor een bedrijf? Kies vor een parkeerbord zodat u en uw bezoekers altijd een parkeerplek hebben.

Door de kwaliteit van het drukwerk en het gebruikte materiaal gaat het parkeerbord gegarandeerd jaren mee. Naast standaard parkeerborden zoals de gebruikelijke ‘P’ of mindervaliden borden kunt uiteraard ook een eigen ontwerp bij ons aanleveren, dat maakt het net wat persoonlijker.

Indien u wenst kunnen wij uw (parkeer)bord ook op locatie plaatsen.

Nieuwe Mini's voor Nivo XL!

Voor Nivo XL hebben wij onlangs nieuwe Mini's gewrapt.

Duurzame verlichting Poelmann van den Broek

Poelmann van den Broek maakt zich sterk voor een beter milieu door over te stappen van TL verlichting naar LED verlichting. De LED verlichting zal de gevel een frissere uitstraling geven en langer meegaan dan de TL verlichting....

Openbaar Ministerie

Voor het Openbaar Ministerie heeft Uijt den Boogaard Reclame het project "de Oversteek"gemaakt."

Menu

BELETTERING
GEVELRECLAME
GLASFOLIE
VLAGGEN
LED VERLICHTING
BINNENRECLAME

Altijd op de hoogte

Contact

 

Adres          Kerkenbos 10-18A
                     6546 BA Nijmegen
Telefoon     024 373 70 79
E-mail          info@boogaardreclame.nl

Volg ons op Facebook en Twitter: