• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Spandoeken

Spandoeken

Een spandoek in een frame is een veelgebruikte methode om gevels te verfraaien of om reclame te maken voor een bedrijf of evenement. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze aanpak:

  1. Flexibele afmetingen: Spandoeken in een frame kunnen in verschillende afmetingen worden gemaakt, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of het nu een kleine banner is voor een winkelgevel of een groter spandoek voor een bouwhek, de afmetingen zijn vrijwel onbeperkt.
  2. Materiaalkeuze: Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor spandoeken, afhankelijk van de specifieke behoeften. Bijvoorbeeld, frontlit-doek is geschikt voor standaard toepassingen, terwijl meshdoek ideaal is voor plaatsing op bouwhekken vanwege de winddoorlatendheid.
  3. Snelle productie: Het proces van het maken van een spandoek in frame is vaak efficiënt en snel. Een bouwtekening kan binnen één dag worden gemaakt, en de levertijd varieert meestal van 1 tot 5 werkdagen, inclusief omzomen en ringen.
  4. Geveldecoratie: Het gebruik van spandoeken in frames kan gevels verfraaien en ze een opvallende uitstraling geven. Dit is vooral handig voor bedrijven die de buitenkant van hun pand willen verbeteren of aantrekkelijker willen maken voor passerende voorbijgangers.
  5. Reclame- en marketingdoeleinden: Deze methode is ook ideaal voor het promoten van bedrijven, producten of evenementen. Het spandoek kan worden bedrukt met logo’s, afbeeldingen en teksten om de boodschap van het bedrijf over te brengen.
  6. Vrijstaande of wandmontage: Het spandoek in een frame kan aan de gevel worden bevestigd, maar het kan ook vrijstaand worden geplaatst, bijvoorbeeld op beursstands, evenementen of als aandachtstrekker op een specifieke locatie.

Spandoeken in frames zijn veelzijdige en effectieve reclamemiddelen die helpen om gevels op te fleuren en merkbekendheid te vergroten. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf of een evenement en bieden een snelle en aantrekkelijke oplossing voor geveldecoratie en reclame.

12615179_1023241387739712_4868943122443000725_o.jpg