• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Outdoor textielframe

Trek de aandacht en breng een opvallende boodschap over met ons exclusieve outdoor textielframe. Het strakke en moderne frame zorgt ervoor dat de boodschap opvallender en mooier wordt, zonder zichtbaar frame. Eenvoudig te monteren en het doek kan strak worden gespannen. Inclusief waterafstotend ProPES Outdoor doek, milieuvriendelijk en van hoge kwaliteit. Creëer een prachtige en langdurige presentatie voor buiten.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Met onze fraaie outdoor textielframes kan jouw klant de aandacht trekken en een opvallende boodschap overbrengen. Het slimme textielframe zorgt ervoor dat de boodschap opvallender, mooier en effectiever wordt, doordat het frame zelf niet zichtbaar is. Dit exclusieve outdoor textielframe is alleen verkrijgbaar bij ons.
Het outdoor textielframe biedt een strakke en moderne uitstraling. Het is eenvoudig te monteren en het doek kan gemakkelijk op spanning worden gebracht dankzij het klopprofiel met vast scharnierpunt. Hierdoor komt je boodschap echt tot leven op de muur. Het textielframe is een esthetisch alternatief voor traditionele buizenframes.
Zowel het frame als de bevestiging zijn slim weggewerkt. We hebben dubbelzijdig tape toegevoegd om je te helpen bij de positionering en montage van het doek. Het klopmechanisme kan worden gebruikt met een rubberen hamer en om het geheel af te maken, kun je druknagels gebruiken.
Het outdoor textielframe wordt geleverd inclusief ProPES Outdoor. Dit waterafstotende materiaal is een perfecte aanvulling op het frame. ProPES Outdoor is het meest milieuvriendelijke materiaal in zijn soort. Het is opvouwbaar, 100% recyclebaar en een lichtgewicht polyester doek. We hebben dit speciaal ontwikkeld op onze Alpha textielprinter, waardoor we de hoogste kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen.
Met ons exclusieve outdoor textielframe en het bijbehorende ProPES Outdoor doek creëert jouw klant een prachtige en opvallende presentatie voor buiten, die lang meegaat en de aandacht trekt.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Outdoor textielframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Downloads