• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Verlichte beurswanden

Verlichte beurswanden

Verlichte beurswanden zijn displays of wanden die worden gebruikt op beurzen, tentoonstellingen, en evenementen om aandacht te trekken en informatie te presenteren. Deze wanden zijn voorzien van geïntegreerde verlichting om de inhoud op een opvallende en aantrekkelijke manier te presenteren. Er zijn verschillende soorten verlichte beurswanden beschikbaar, enkele kenmerken zijn onder andere:

  1. LED-verlichting: LED-technologie is populair vanwege de helderheid, energie-efficiëntie en duurzaamheid. LED-strips kunnen worden ingebouwd in de wanden om de gewenste lichteffecten te creëren.

  2. Op maat gemaakte graphics: De wanden kunnen worden aangepast met grafische elementen, zoals afbeeldingen, logo’s en tekst, die oplichten dankzij de ingebouwde verlichting.

  3. Draagbaarheid: Veel verlichte beurswanden zijn ontworpen om gemakkelijk te monteren en te demonteren, en ze zijn vaak draagbaar zodat ze gemakkelijk kunnen worden vervoerd naar verschillende evenementen.

  4. Verschillende vormen en maten: Verlichte beurswanden zijn er in verschillende vormen en maten, waardoor bedrijven en exposanten kunnen kiezen wat het beste bij hun merk en boodschap past.

Deze verlichte wanden kunnen helpen om de aandacht van beursbezoekers te trekken en zijn handig voor het presenteren van producten, diensten of informatie op een aantrekkelijke en professionele manier tijdens beursevenementen.

home-6-shop-fimg-13