• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Vrijstaand spandoekframe

Het vrijstaande spandoekframe is perfect voor productpresentaties in weilanden of bij verbouwingen. Robuust, eenvoudig te monteren. Kies uit vierkante/rechthoekige vormen en 8 standaardformaten. Maatwerk mogelijk. Gemaakt van aluminium buizen. Diverse materialen beschikbaar. Verschillende frame-opties beschikbaar.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Het vrijstaande spandoekframe is de ideale oplossing voor het plaatsen van producten in een weiland of bij een pand- of woningverbouwing. De robuuste industriële uitstraling, degelijke constructie en eenvoudige montage maken het vrijstaande spandoekframe zeer populair. Je kunt kiezen uit een vierkante of rechthoekige vorm en uit de 8 meest bestelde formaten. Wil je een ander formaat? Vraag dan een offerte aan!
Gemaakt van aluminium buizen
Het vrijstaande spandoekframe is al jarenlang een veelgebruikt product. Je kunt het spandoek eenvoudig in het frame bevestigen met elastische spanners, waardoor het doek bestand is tegen wind en de boodschap van jouw klanten goed zichtbaar blijft. Het frame is gemaakt van stevig aluminium en vormt een solide basis voor de presentatie van jouw klant.
Keuze uit verschillende materialen
Bij het frame kun je kiezen uit verschillende spandoekmaterialen, zoals Banner 510, ProPES Outdoor, Banner 610 en Meshdoek. Wil je alleen het frame bestellen? Dat is ook mogelijk, selecteer dan de optie zonder materiaal.
Kies de gewenste uitstraling
Naast het vrijstaande spandoekframe kun je ook kiezen voor een rechthoekig of vierkant spandoekframe voor muren en wanden. Daarnaast bieden we ook een rond spandoekframe, een outdoor textielframe en een blinde spandoekframe aan.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrijstaand spandoekframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *