• Advies op maat
 • Snelle levering
 • Gratis begeleiding

ProPES Outdoor

Plus- en minpunten
+ Gemaakt van 100% polyester en dus recyclebaar
+ Licht materiaal dus makkelijk te monteren
+ Absorbeert licht, dus schittert niet bij lichtinval
+ Opvouwbaar, waardoor de verzendkosten lager zijn
+ Waterafstotend en dus geschikt voor buiten
+ Geprint met milieuvriendelijke inkten op waterbasis
+ Geprint op de zeer hoogwaardige Durst Alpha printer
– Niet brandvertragend, dus niet geschikt voor openbare ruimtes
Bekijk winkelwagen
 • Advies op maat
 • Snelle levering
 • Gratis begeleiding
 • Handige opmaak templates

Beschrijving

ProPES Outdoor is een lichtgewicht polyester doek dat ideaal is voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en toepassingen van dit materiaal:

Kenmerken:
 1. Lichtgewicht en recyclebaar: ProPES Outdoor is gemakkelijk te hanteren en te monteren dankzij het lichte gewicht. Het materiaal is bovendien recyclebaar, wat bijdraagt aan duurzaamheid.
 2. Hoge kleurintensiteit: Dit materiaal biedt een uitstekende kleurweergave, waardoor prints helder en opvallend zijn. De hoge kleurintensiteit zorgt ervoor dat je prints eruit springen.
 3. Matte uitstraling: ProPES Outdoor heeft een matte afwerking, wat zorgt voor een professionele uitstraling en helpt licht te absorberen, wat glans en schittering minimaliseert.
 4. Maximale printbreedte: Het materiaal kan worden bedrukt met een maximale breedte van 308 cm uit één stuk, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
 5. Duurzaamheid: ProPES Outdoor bevat geen PVC en wordt bedrukt met milieuvriendelijke inkten. Het feit dat het materiaal opvouwbaar is, maakt transport voordeliger en duurzamer.

Toepassingen:

ProPES Outdoor wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan binnen- en buitentoepassingen. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn:

 1. Spandoekframes: Het materiaal is geschikt voor spandoeken die in frames worden gebruikt, zoals bouwhekdoeken en dranghekdoeken.
 2. Hekwerkbanners: ProPES Outdoor kan worden bevestigd aan hekwerken voor reclamedoeleinden.
 3. Parasols: Het materiaal kan worden gebruikt om parasols te bedrukken voor buitenpromotie.
 4. Placemats en sierkussens: ProPES Outdoor kan worden gebruikt om gepersonaliseerde placemats en sierkussens te maken.
Het feit dat ProPES Outdoor waterafstotend is, maakt het zeer geschikt voor buitentoepassingen. Het materiaal kan ook binnenshuis worden gebruikt, maar niet in openbare ruimtes omdat het niet brandvertragend is.
Afwerkingsmogelijkheden:
ProPES Outdoor wordt meestal voorzien van conische ringen. Dit voorkomt rafelen en zomen is niet nodig. Andere afwerkingsopties zijn onder andere schoonsnijden, contoursnijden, ronde pees en met een tunnel voor eenvoudige bevestiging.
Over het algemeen biedt ProPES Outdoor een veelzijdige en duurzame oplossing voor tal van grafische en promotionele behoeften, zowel binnen als buiten.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ProPES Outdoor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *