• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Statisch hechtende folie – transparant

Milieuvriendelijke PVC statische folie voor decoratie. Eenvoudig aan te brengen op glas zonder lijm. Tot 136 cm printbreedte. Duurzaam, tijdelijk, geen ftalaten. Keuze: wit/transparant. Koud water aanbrengen.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Statisch Hechtende Folie: Veelzijdig en Milieubewust

Statisch hechtende folie, vervaardigd uit hoogwaardige homopolymere PVC plakfolie, biedt een flexibele en milieubewuste oplossing voor decoratie. Deze folie is eenvoudig aan te brengen en is ideaal voor glazen oppervlakken waar het gebruik van traditionele lijm ongewenst is. Met een maximale printbreedte van 136 cm zijn de ontwerpmogelijkheden vrijwel grenzeloos.

Duurzaam en Geschikt voor Tijdelijke Toepassingen
Deze statische raamfolie wordt geproduceerd zonder ftalaten, in overeenstemming met de EU-richtlijn 2005/84/CE. Hierdoor behoort het tot de milieuvriendelijkste opties in de wereld van statisch hechtende folies. Dit maakt het ideaal voor tijdelijke acties, evenementen of wisselende thema’s, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan duurzaamheid.
Eenvoudige Aanbrenging met Koud Water
Deze folie hecht door eenvoudigweg water te gebruiken. Bevochtig het glazen oppervlak lichtjes met een plantenspuit voordat je de folie aanbrengt. Mocht de kleefkracht na verloop van tijd afnemen, dan kun je de plakzijde van de folie schoonmaken met een vochtige doek en koud water.
Keuze Uit Witte of Transparante Opties
Deze veelzijdige folie kan worden aangebracht op ramen en spiegels en biedt de keuze tussen een witte of transparante variant, afhankelijk van de gewenste uitstraling. De witte variant heeft een ondoorzichtige basis, terwijl de transparante folie weliswaar transparant is, maar niet volledig doorzichtig. Transformeer je ruimte op een milieubewuste en creatieve manier met statisch hechtende folie.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Statisch hechtende folie – transparant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Downloads