• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Dode hoek sticker

Veiligheid voorop: Dode Hoek Sticker

Waarschuw medeweggebruikers voor onzichtbare zones rond voertuigen met Dode Hoek Stickers. Vergroot bewustzijn en wegveiligheid. In Frankrijk verplicht voor voertuigen boven 3.500 kg.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Dode Hoek Sticker: Verhoog de Veiligheid
Dode hoek stickers waarschuwen voetgangers, fietsers en andere weggebruikers voor de onzichtbare gebieden rond een voertuig, die de bestuurder zelf niet kan zien. Deze stickers vergroten de bewustwording en veiligheid op de weg. In Frankrijk is het verplicht om drie van deze stickers aan te brengen op voertuigen zwaarder dan 3.500 kilo.

Standaardformaat voor effectieve waarschuwing
Met een afmeting van 17 x 25 cm zijn deze stickers perfect ontworpen om de aandacht te trekken. Ze zijn voorzien van de tekst “Attention en Angles Morts” om direct te informeren over de dode hoeken.

Zelfklevend of magnetisch, voor jouw gemak
Kies tussen een zelfklevende of magnetische variant. De zelfklevende sticker kan op vrijwel elk oppervlak worden geplakt. Voor metalen voertuigen is de magnetische versie ideaal. Deze is herbruikbaar en kan gemakkelijk worden verwijderd wanneer de sticker niet langer verplicht is. Beide opties zijn bestand tegen weer en water, waardoor ze langdurig gebruikt kunnen worden.

Wettelijke eisen in acht nemen
Voldoe aan de wettelijke voorschriften door de stickers op drie locaties aan te brengen: achterzijde, linker- en rechterzijde van het voertuig. Plaats ze tussen 90 en 150 cm vanaf de grond en 100 cm vanaf de voorzijde op de zijden. Deze positionering draagt bij aan maximale zichtbaarheid en effectiviteit.

Veiligheid voorop met dode hoek stickers!

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dode hoek sticker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *