• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Muursticker

Muurstickers zijn handige oplossingen met Roughmark en DOT-folie als opties. Roughmark is universeel, verwijderbaar tot zes maanden. DOT-folie heeft een noppenstructuur voor eenvoudige, bubbelvrije toepassing op vlakke oppervlakken. Gekkotex is waterbestendig, herpositioneerbaar, en niet schadelijk voor ondergronden. Voor geverfde wanden, vooral met siliconenverf, zijn DOT en Roughmark aanbevolen vanwege betere hechting.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

 Muurstickers zijn inderdaad veelzijdige en decoratieve oplossingen die op verschillende ondergronden kunnen worden toegepast. De beschrijving biedt duidelijke voordelen van de Roughmark en DOT-folies voor verschillende toepassingen. Het benadrukken van kenmerken zoals verwijderbaarheid, herpositioneerbaarheid, en het voorkomen van lijmresten voegt waarde toe aan deze materialen.

Het vermelden van tips bij het plakken is nuttig, omdat het de klanten helpt om de muurstickers correct aan te brengen. Het benadrukken van de noodzaak om geverfde wanden minstens twee weken te laten drogen, afhankelijk van de gebruikte verf, is ook een nuttige tip.

Het verstrekken van downloads zoals mock-ups en datasheets is ook handig, omdat het klanten de mogelijkheid biedt om hun projecten vooraf te visualiseren en technische details te bekijken.

Als er nog meer informatie nodig is of als er specifieke vragen zijn over muurstickers of andere producten, aarzel dan niet om verder te vragen!

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muursticker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *