• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Blind spandoekframe

Blinde spandoekframes bieden de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Het strak gespannen doek geeft de boodschap alle aandacht. Verwisselbare doeken zijn beschikbaar. Combineer met ProPES Outdoor voor duurzaamheid en eenvoudige montage. Montage aan verschillende oppervlakken mogelijk. Let op: spanners niet inbegrepen.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Blinde spandoekframes combineren de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Bij dit type frame wordt het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen, waarbij de aluminium buizen en spanners slim zijn weggewerkt.
Strak doek dat lijkt op een reclamebord
Bij het blinde spandoekframe is alleen de print zichtbaar, waardoor de boodschap alle aandacht krijgt. Het doek in het blinde spandoekframe is eenvoudig te verwisselen. Je kunt losse doeken of een complete set bijbestellen.
Uitgelicht: ProPES Outdoor
Combineer dit spandoekframe bijvoorbeeld met ProPES Outdoor. Dit duurzame, 100% recyclebare doek is opvouwbaar en gemaakt van licht materiaal, waardoor het gemakkelijk te monteren is en in een compact pakket verzonden kan worden.
Montage van het blinde spandoekframe
Het frame wordt geleverd met de juiste koppelstukken, zodat je het aan een stenen wand, betonnen muur of damwandplaten kunt monteren. Je trekt het doek over het frame en spant het aan de achterzijde strak met behulp van spanners. Let op: de spanners worden niet standaard meegeleverd.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blind spandoekframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *