• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Rond spandoekframe

Ontdek onze ronde spandoekframes, die opvallen en direct de aandacht trekken. Gemaakt van aluminium buizen, eenvoudig te monteren met zwanenhalsrekkers voor een strak resultaat. Combineer met Banner 510-materiaal. Geschikt voor diverse montageoppervlakken. Diverse frame-uitvoeringen beschikbaar.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Naast vierkante en rechthoekige spandoekframes bieden we ook ronde spandoekframes aan. Het grootste voordeel van de ronde variant? Ze vallen op! Met een diameter van 1 tot 4 meter en een unieke vorm trekt elk bericht of afbeelding direct de aandacht.
Gemaakt van aluminium buizenframe
Onze spandoekframes zijn al jarenlang populair. Met zwanenhalsrekkers bevestig je het spandoek in het frame, waardoor het doek bestand is tegen wind en de afstand tussen doek en frame minimaal blijft. Dit zorgt voor een strak eindresultaat.
Combineer met Banner 510
Combineer het ronde spandoekframe met ons populaire Banner 510-materiaal. Dit sterke doek is geschikt voor langdurig gebruik, machinaal gesneden en voorzien van zeilogen. Bovendien is het van 100% Europese kwaliteit. Beide artikelen kunnen ook los van elkaar besteld worden.
Eenvoudige montage
Het ronde spandoekframe wordt geleverd met de juiste koppelstukken voor montage op stenen wanden, betonnen muren of damwandplaten. Bevestig het doek in het frame en span het strak aan de achterkant met behulp van spanners.
Kies de gewenste uitstraling
Naast het ronde spandoekframe voor muren en wanden, bieden we ook rechthoekige of vierkante spandoekframes, outdoor textielframes en blinde spandoekframes aan.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rond spandoekframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *