Veiligheidsfolie / inbraakvertragend

Inbraakvertragende folie geplaatst op uw ruiten maakt deze vele malen sterker. Doordat de folie bovendien de verspreiding van glassplinters voorkomt, beperkt u de schade als gevolg van een glasbreuk tot het minimum. Deze folie is transparant, zowel naar binnen als naar buiten blijft het zicht optimaal. Inbraakvertragende folies zijn ook verkrijgbaar met zonwering: Zo zorgt u in een keer voor zowel een koelere ruimte als voor inbraakpreventie.

Deze inbraakvertragende folie is vaak al verplicht bij veel bedrijven. Voor ruiten onder 120 cm is deze beschermlaag verplicht, denk aan kinderdagverblijven, scholen en openbare gebouwen om het letsel als gevolg van een ruitbreuk te voorkomen. Ook in de voedselindustrie / horeca wordt deze folie veelvuldig op ruiten aangebracht om te voorkomen dat er bij een ruitbreuk glassplinters in voedsel komen.

Nieuwe Mini's voor Nivo XL!

Voor Nivo XL hebben wij onlangs nieuwe Mini's gewrapt.

Duurzame verlichting Poelmann van den Broek

Poelmann van den Broek maakt zich sterk voor een beter milieu door over te stappen van TL verlichting naar LED verlichting. De LED verlichting zal de gevel een frissere uitstraling geven en langer meegaan dan de TL verlichting....

Openbaar Ministerie

Voor het Openbaar Ministerie heeft Uijt den Boogaard Reclame het project "de Oversteek"gemaakt."

Menu

BELETTERING
GEVELRECLAME
GLASFOLIE
VLAGGEN
LED VERLICHTING
BINNENRECLAME

Altijd op de hoogte

Contact

 

Adres          Kerkenbos 10-18A
                     6546 BA Nijmegen
Telefoon     024 373 70 79
E-mail          info@boogaardreclame.nl

Volg ons op Facebook en Twitter: