• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Vlaggenmast

Vlaggenmast

Elke vlag verdient zijn eigen unieke vlaggenmast, waardoor hij de aandacht voor uw bedrijf opeist. Dit kunt u laten uitvoeren in verschillende varianten:

Original

Dit is de basismast in ons assortiment van top kwaliteit vlaggenmasten. Alle masten zijn gemaakt van duurzame glasvezelversterkte polyester, een onderhoudsvrij materiaal dat de sterkte en een laag gewicht combineert met een glanzende gladde afwerking. Deze mast is perfect voor u als particulier voor het voeren van een nationale vlag of een welkomstwimpel.

ISS ( Internal Security Safety System )

De ISS vlaggenmast heeft een inwendig hijskoord. Deze mast is net als alle andere masten gemaakt van duurzaam glasvezelversterkte polyester wat het onderhoudsvrij maakt. Het interne vlaggenkoord heeft een afsluitbaar antidiefstalluik waardoor uw vlag beschermd wordt tegen diefstal en vandalisme. Het geklapper van het hijskoord tegen de mast wordt hiermee ook tenietgedaan.

ISS Exclusief

De exclusieve Luxe variant van alle vlaggenmasten heeft naast een inwendig hijskoord een RVS-liersysteem en een extra sterke inwendige vlaggenlijn. Ook deze vlaggenmast is gemaakt van polyester dat versterkt is met glasvezel. Met de ISS Exclusief vlaggenmast is het hijsen – en strijken van uw vlag nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deze mast wordt vaak gekozen door bedrijven die hun vlag willen beschermen tegen diefstal en vandalisme en het beste willen wat er op de markt te koop is.

De vlaggenmast is uitvoerbaar in standaard wit maar ook in verschillende kleuren o.a. Geel, rood, blauw, oranje, groen. Naast de effen kleuren kan uw vlaggenmast ook worden uitgevoerd in een RVS-look, aluminium uiterlijk of een metallic edelmetaal. Al deze vlaggenmasten zijn ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd waardoor u zeker bent van goede kwaliteit.

Daarnaast kunnen wij u adviseren in welke mastlengte u het beste kan kiezen voor uw vlag of banier waardoor u nog jaren plezier zal hebben van uw mast.

home-6-shop-fimg-13
home-6-shop-fimg-13