• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

AcousticPro® Hexagons

AcousticPro® hexagons bieden een unieke en gepersonaliseerde uitstraling met verbeterde akoestiek. Bedrukbaar met eigen foto’s of prints. Hoogwaardige geluidsabsorptie met een α-waarde van 0,65. Verlijmde stof met gerecyclede katoenvezels op een duurzaam aluminium frame. Combineer en breid eenvoudig uit. Beschikbaar in drie formaten: 60 cm, 100 cm en 140 cm. Gebruik onze handige templates voor ontwerpen.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

AcousticPro® hexagons bieden de mogelijkheid om een unieke en gepersonaliseerde uitstraling te creëren. Deze populaire zeshoekige panelen kunnen worden bedrukt met een eigen foto, print of patroon. Wat AcousticPro® hexagon echt uniek maakt, is de geluiddempende eigenschap, waardoor de akoestiek in de ruimte van je klant wordt verbeterd. Ze zijn ideaal voor gebruik in kantoren, kantines of thuisinterieurs.
Verbetering van de akoestiek
AcousticPro® hexagons absorberen en isoleren geluidsgolven, waardoor elke ruimte rustiger klinkt. Om dit te meten, heeft een gecertificeerd bedrijf onderzoek uitgevoerd, zodat je precies weet welke bijdrage AcousticPro® levert aan de akoestiek. Belangrijk om te weten is dat de absorptiewaarde wordt uitgedrukt met een α-waarde, variërend van 0 tot 1. Een waarde van 0 staat gelijk aan een ruimte zonder geluidsoplossingen en sterke galm, terwijl een waarde van 1 het beste is en vergelijkbaar met een open raam waar al het geluid in verdwijnt. De hexagon heeft een α-waarde van 0,65 dankzij de samenstelling van het frame.
Panelen met hoge geluidsabsorptie
Bij de AcousticPro® hexagons is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Dit materiaal bestaat voor 90% uit katoenvezels afkomstig van gerecyclede spijkerbroeken, waardoor geluidsgolven goed worden geabsorbeerd. De akoestische print is bevestigd aan een geanodiseerd aluminium frame. Het frame wordt geleverd als complete set en hoeft niet zelf in elkaar gezet te worden. Door het anodiseren is het frame voorzien van een slijtvaste laag en gaat het lang mee. Er is keuze tussen een wit of zwart frame.
Ontwerpen, bestellen en combineren maar
Hexagons aan de muur worden steeds populairder en je ziet ze overal in woonbladen, sociale media en interieurprogramma’s op televisie. Met AcousticPro® hexagons kun je een unieke collage creëren die je klant volledig naar eigen wens kan samenstellen. Hexagons kunnen perfect worden gecombineerd, dus laat je creativiteit de vrije loop. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van teksten met full-color foto’s, allemaal in dezelfde stijl of juist helemaal verschillend. Jouw klant bepaalt de keuze. Het leukste van alles is dat je klant eenvoudig zijn collage kan uitbreiden met nieuwe herinneringen. De hexagons zijn verkrijgbaar in drie formaten: 60 cm, 100 cm en 140 cm. Maak gebruik van onze handige templates voor hexagons, te vinden onder downloads op deze pagina.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AcousticPro® Hexagons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *