• Advies op maat
 • Snelle levering
 • Gratis begeleiding

Banner 610

Banner 610
Extra sterk en waterafstotend doek van PVC met dubbelzijdige print
Bekijk winkelwagen
 • Advies op maat
 • Snelle levering
 • Gratis begeleiding
 • Handige opmaak templates

Beschrijving

Banner 610 is een hoogwaardige PVC-doeksoort die geschikt is voor diverse toepassingen waar duurzaamheid en kwaliteit vereist zijn. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen van Banner 610:

Kenmerken:
 1. Stevig en duurzaam: Banner 610 heeft een gewicht van 610 gram/m2, waardoor het materiaal zeer stevig en duurzaam is. Dit maakt het geschikt voor langdurig gebruik, zelfs in veeleisende omgevingen.
 2. Matte uitstraling: Het materiaal heeft een matte afwerking, wat zorgt voor een professionele uitstraling zonder ongewenste glans of reflecties.
 3. Enkel- of dubbelzijdige bedrukking: Banner 610 kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. Dit biedt flexibiliteit bij het communiceren van berichten of branding.
 4. Waterafstotend: Het materiaal is waterafstotend, wat betekent dat het bestand is tegen vocht en geschikt is voor buitentoepassingen, zelfs bij regenachtig weer.
 5. Brandvertragend: Banner 610 is brandvertragend, waardoor het veilig kan worden gebruikt in openbare ruimtes en evenementen.

Meest voorkomende toepassingen:
 1. Spandoeken: Banner 610 wordt vaak gebruikt voor grote spandoeken, of het nu gaat om reclame voor evenementen, promoties of bouwterreinen.
 2. XL-doeken: Door de stevigheid en hoge afdrukkwaliteit is Banner 610 geschikt voor extra grote doeken die opvallen.
 3. Banieren en vlaggen: Het materiaal kan worden gebruikt voor banieren of kioskvlaggen, waar duurzaamheid en kwaliteit van groot belang zijn.
 4. Buitentoepassingen: Dankzij de waterafstotende eigenschappen is Banner 610 geschikt voor buitengebruik, zoals in gevelreclame of bij evenementen.
Het bestellen van Banner 610 biedt veelzijdige mogelijkheden voor hoogwaardige visuele communicatie, of het nu gaat om het aankondigen van evenementen, het promoten van merken of het tonen van grote afbeeldingen. De keuze voor enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking biedt flexibiliteit om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Banner 610” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Downloads

Spandoekvergelijker.

Download

Kies voor het juiste materiaal in uw spandoekframe.

Banner specificatie

Download