• Advies op maat
 • Snelle levering
 • Gratis begeleiding

De Inhaker onderdelen

 Productvoordelen
 • Per stuk verkrijgbaar
 • Eindeloze mogelijkheden
 • Exclusief panelen
Bekijk winkelwagen
 • Advies op maat
 • Snelle levering
 • Gratis begeleiding
 • Handige opmaak templates

Beschrijving

De Inhaker is een veelzijdige standaard die het mogelijk maakt om verschillende soorten promotie- en communicatiematerialen te bevestigen. Met de Inhaker kun je eenvoudig transformeren tot bijvoorbeeld een display, reclamebord, bewegwijzering, vrijstaande wand, complete beursstand en nog veel meer. De mogelijkheden van deze standaard zijn werkelijk eindeloos.

 1. Inhaker Paal
  De palen kunnen in vrije ruimte worden geplaatst of aan de muur of het plafond worden bevestigd. Elke paal wordt geleverd inclusief een koppelstuk met snor, en aanvullende accessoires kunnen apart worden besteld. We bieden Inhaker palen aan in zeven verschillende formaten: 45 cm, 75 cm, 97,5 cm, 150 cm, 195 cm, 247,5 cm en 300 cm.
 2. Kanaalplaat Haken met Plakstrips
  Voor panelen zonder voorgefreesde haken zijn de kanaalplaat haken met plakstrips ideaal. Je kunt ze eenvoudig op het paneel bevestigen, waardoor je het paneel aan de Inhaker kunt ophangen.
 3. Universeel Koppelstuk met Snor
  Met het universele koppelstuk met snor kun je de Inhaker aan een voetplaat, op de vloer, aan het dak, haaks op de muur, of aan een andere Inhaker bevestigen.
 4. Voetplaten
  Om een Inhaker vrijstaand te plaatsen, heb je een voetplaat nodig. Deze voetplaten zijn gemaakt van staal en voorzien van een zwarte poedercoating. In het midden bevindt zich een verzonken gat met een diameter van 6,5 mm. We bieden drie verschillende voetplaten aan: 400 x 400 x 6 mm, 450 x 150 x 3 mm en 250 x 250 x 20 mm.
 5. Inhaker Haak
  Deze afzonderlijke haken kunnen haaks aan de achterkant van je paneel worden gelijmd of vastgezet met tape. Hiermee kun je het paneel in de Inhaker hangen zonder dat je gaten hoeft te frezen. De haken hebben een lengte van 750 mm en zijn voorzien van een breeklijst om ze eenvoudig op de juiste lengte te kunnen snijden.
 6. Wandhaak met Lock
  Voor bevestiging van de Inhaker aan de muur heb je de wandhaak met lock nodig. Je kunt deze haken met schroeven aan de muur bevestigen, en doordat de haken omhoog wijzen, kun je de Inhaker met de lock vastzetten.
 7. Inslagdoppen
  Met de inslagdoppen kun je de uiteinden van de kokers van de Inhaker afsluiten. Omdat de bovenzijde van de kortere Inhakers vaak zichtbaar is, bieden de inslagdoppen een mooie afwerking. Ze zijn eenvoudig te monteren en zorgen ervoor dat de Inhakers er in een handomdraai strak uitzien.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Inhaker onderdelen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *