• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Kioskvlag

Voor dubbelzijdige prints gebruiken we Banner 610 met blockout functie. Voor enkelzijdige prints is er Flag longlife. Bewaar de vlag plat of opgerold om kwaliteit te behouden. Voeg accessoires zoals een gevelstok of handystick toe. Zorg voor een professionele uitstraling, zichtbaarheid en langere levensduur van je vlag.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Wil je een vlag met een dubbelzijdige print? Dan maken we gebruik van Banner 610, een materiaal met een blockout functie. Dit zorgt ervoor dat de bedrukking niet doorschijnt en dat de boodschap van alle kanten zichtbaar is. Het is belangrijk om te weten dat de voor- en achterkant van de vlag niet volledig gelijk zijn aan elkaar, dus houd rekening met een kleine afwijking.
Voor enkelzijdige bedrukking gebruiken we Flag longlife. Dit materiaal wordt eenzijdig bedrukt met behulp van de sublimatietechniek. Hierdoor is de print aan de achterzijde van de vlag ook zichtbaar, maar in spiegelbeeld.
Om de levensduur van de vlag te verlengen, raden we aan om de vlag ‘s avonds en bij hoge windkracht binnen te halen. Bewaar de vlag plat of opgerold, maar vermijd vouwen, omdat dit de kwaliteit van de vlag kan aantasten.
Om je bestelling compleet te maken, kun je ook eenvoudig accessoires toevoegen, zoals een gevelstok, gevelstokhouder en handystick. Met deze accessoires kun je de vlag direct laten wapperen en op de gewenste plek bevestigen.
Met de juiste materialen, zorgvuldige behandeling en eventuele accessoires kun je ervoor zorgen dat je vlag er professioneel uitziet, van alle kanten zichtbaar is en een langere levensduur heeft.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kioskvlag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Downloads

Kioskvlag

Download

Formaat