• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Ledframe

LED frames met Samba Backlit doek: haarscherpe print, gelijkmatige verlichting. Perfect voor beurzen, winkels, showrooms. Dimbaar. Robuust aluminium frame, diverse opties. Opvouwbaar doek.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

LED frames zijn echt eyecatchers in elke ruimte! Dankzij de LED-verlichting in combinatie met een Samba Backlit doek, wordt de print haarscherp en gelijkmatig verlicht. Dit maakt het LED frame perfect voor het creëren van een stralend middelpunt op beurzen, in winkels en showrooms. Bovendien kun je bij een verlicht frame kiezen voor een dimmer, zodat je zelf de gewenste lichtintensiteit kunt regelen.
Het LED frame heeft een robuust aluminium frame als basis, verkrijgbaar in zilver aluminium, of met een zwarte of witte poedercoating. Met een dikte van 60 mm is het frame stevig genoeg om aan de wand te monteren. Wil je liever een vrijstaand LED frame? Dan kun je kiezen voor een pop-up LED frame of een Pixlip Go frame.
Het profiel van het LED frame wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Hierop worden de LED-strips gemonteerd, waardoor een perfecte en gelijkmatige lichtverspreiding ontstaat. Dit zorgt voor een krachtige en opvallende uitstraling van de print.
Het LED frame wordt gecombineerd met een Samba Backlit doek met pees. Dit polyester doek wordt voorzien van een 200% full colour print, wat betekent dat er twee lagen inkt op het doek worden aangebracht. Het doek is eenvoudig op te vouwen en je kunt gemakkelijk een losse print bestellen.
Als alternatief voor LED frames bieden we ook de mobiele kunststof Pixlip Go frames aan, die ook werken op basis van LED-verlichting. Deze frames kunnen binnen vijf minuten worden opgebouwd en zijn ideaal voor evenementen en etalages. Als je liever een onverlichte optie wilt, dan is het textielframe een uitstekende keuze.
Met onze LED frames en de bijbehorende Samba Backlit prints kun je echt indruk maken en je boodschap op een krachtige manier overbrengen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ledframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *