• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Mastvlag

Mastvlaggen trekken snel de aandacht met opvallende kleuren. Kies uit verschillende formaten, stoffen en afwerkingsopties voor jouw unieke ontwerp. Bestel nu!
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Mastvlaggen zijn de perfecte manier om je bedrijf, merk of evenement onder de aandacht te brengen! Ze vallen op vanaf grote afstand en trekken snel de aandacht, vooral wanneer ze zijn voorzien van een creatief ontwerp en opvallende kleuren. Bestel je mastvlag eenvoudig en snel.

We bieden een breed scala aan formaten voor mastvlaggen. Je kunt kiezen uit twee modellen: een staande variant en een rechte variant. Het rechte model is verkrijgbaar in zes verschillende formaten, terwijl het staande model beschikbaar is in vijf formaten. Tip: het rechte model mastvlag met band, koord en lus kan ook gebruikt worden als gevelvlag.

Daarnaast heb je de keuze uit drie verschillende stoffen. Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen. Flag PET is een duurzaam alternatief, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Longlife is een extra sterke vlaggenstof die dankzij een speciale structuur minder snel rafelt.

Om het geheel af te maken, bieden we verschillende afwerkingsopties aan. Je kunt kiezen voor een afwerking met een witte band en haken, of met een zwarte band en haken. Bovendien kun je zelf bepalen aan welke zijde van de mastvlag je deze afwerking wilt hebben. Kies wat het beste past bij jouw ontwerp.”

Ik hoop dat deze herschreven tekst aan je verwachtingen voldoet! Laat het me weten als je nog verdere wijzigingen of aanpassingen wilt.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mastvlag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *