• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Parasolvoet

Parasolvoeten zijn essentieel om parasols en beachflags stevig op hun plek te houden. Ze zijn gemakkelijk verplaatsbaar en kunnen worden gevuld met zand of water voor extra stabiliteit. Gebruik de beachflag rotator om de vlag soepel te laten draaien en de boodschap goed zichtbaar te houden. Optimaliseer schaduw en reclame met stabiele en goed zichtbare oplossingen.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Parasolvoeten zijn een essentiële accessoire om parasols en beachflags stevig op hun plek te houden. De parasolvoet is voorzien van twee wieltjes, waardoor hij gemakkelijk verplaatsbaar is. Op deze manier kun je schaduw creëren waar je maar wilt.
Een handige tip voor extra stabiliteit is om de parasolvoet te vullen met zand of water. Dit zorgt ervoor dat de voet steviger op de grond staat en beter bestand is tegen wind.
Voor beachflags is er een speciale toevoeging mogelijk: de beachflag rotator. Deze kan apart worden besteld en kan worden gebruikt in combinatie met de parasolvoet. De rotator zorgt ervoor dat de vlag in de parasolvoet kan draaien, waardoor de vlag minder snel slijt en de boodschap altijd goed leesbaar blijft voor voorbijgangers.
Met parasolvoeten en eventuele toevoegingen zoals de beachflag rotator kun je ervoor zorgen dat je parasols en beachflags stabiel en goed zichtbaar blijven, waardoor ze optimaal kunnen functioneren als schaduw- en reclameoplossing.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Parasolvoet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Downloads