• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Plexiglas

Plexiglas
Sterk paneel van glashelder of opaal acrylaat 
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Plexiglas Bedrukken: Luxe Prints op Duurzaam Materiaal
Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, of perspex, biedt een lichtere, sterkere en duurzamere optie dan standaard dubbel glas. Dit materiaal straalt luxe en elegantie uit, vooral wanneer voorzien van hoogwaardige UV-prints.
Het materiaal is nauwkeurig te frezen in bijna elke vorm. Jouw ontwerp wordt direct aan de achterzijde van het acrylaat geprint, waardoor de print door het paneel heen schijnt en een verfijnde uitstraling creëert.
Je hebt de keuze uit diktes van 3, 5 en 10 mm. De heldere en opale variant hebben een maximale printbreedte van respectievelijk 201 x 301 cm en 125 x 300 cm voor de block-out variant.
Helder of Opaal Plexiglas
Bij plexiglas heb je de optie tussen helder of opaal glas. Helder plexiglas wordt vaak gebruikt als paneel of contourgesneden vorm aan de wand. Opaal plexiglas heeft een melkwitte uitstraling, waardoor licht dat erachter schijnt prachtig tot zijn recht komt, bijvoorbeeld in lichtbakken.
Meest Voorkomende Toepassingen
Plexiglas is geschikt voor zowel binnen als buiten. Veelgebruikte toepassingen zijn gevelborden, reclameborden, wanddecoraties, freesletters, panelen, lichtbakplaten, bewegwijzering en windschermen.
Block-out Variant
De block-out variant heeft een gespiegelde print aan de achterzijde in full color. Een blockout folie aan de achterkant zorgt voor het effect van printen met 200% wit, wat extra bescherming biedt.

Montagetips
Bij de montage is het belangrijk om te weten dat plexiglas krasgevoelig is. Het materiaal heeft ook een relatief hoog uitzettingscoëfficiënt, wat betekent dat het bij wisselende temperaturen kan uitzetten. Boorgaten dienen iets ruimer te zijn, zodat het paneel voldoende ruimte heeft om uit te zetten en vervorming wordt voorkomen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plexiglas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *