• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Posters

Posters zijn al een eeuw lang een essentieel onderdeel van het straatbeeld. Bestel nu posters in diverse formaten, gedrukt digitaal vanaf kleine oplages. Kies uit mat of glans laminaat en 11 papiersoorten. Verschillende printtechnieken beschikbaar.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Posters zijn al honderd jaar een essentieel onderdeel van ons straatbeeld. Eerst alleen met tekst, later werden afbeeldingen toegevoegd. Vandaag de dag zijn posters nog steeds een van de meest bekende, veelzijdige en betaalbare reclamemiddelen. Bestel nu posters in verschillende formaten.
Van A4 tot abri-formaat
We bieden posters aan in diverse formaten, variërend van A4 tot en met abri-formaat.
Digitaal geprint, interessant vanaf kleine oplages
Onze posters worden digitaal geprint, waardoor we snel kunnen leveren en ze al interessant zijn vanaf kleine oplages. Je kunt al vanaf 1 stuk een poster met één ontwerp bestellen.
Keuze uit mat of glans laminaat
Afhankelijk van het gekozen papier kunnen posters worden besteld met een beschermende matte of glanzende laminaatlaag.
11 verschillende papiersoorten
Je kunt posters bestellen op verschillende papiersoorten, variërend van posterpapier tot duurzame papieropties, afhankelijk van het gekozen formaat.
Verschillende printtechnieken: Latex/UV en LEP
Afhankelijk van het formaat en het materiaal worden onze posters geproduceerd op verschillende printers. Grote posters worden gedrukt met Latex- of UV-printers. Kleine posters worden geprint op onze HP Indigo 12000 persen, met een maximale drukgrootte van 50 x 70 cm en een afdrukresolutie tot 1625 DPI. Als je een poster wilt die buiten dit formaat valt, kies dan voor een grote poster.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Posters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *