• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Statisch hechtende folie – wit

Flexibele statische folie, wit/transparant, veelzijdig voor decoratie zonder lijm. Herpositioneerbaar, max. printbreedtes: 133 cm (wit), 136 cm (transparant). Milieuvriendelijk conform EU-richtlijn. Eenvoudig aanbrengen met water, geen lijmresten.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Statisch Hechtende Folie Bedrukken: Flexibiliteit en Gemak
Statisch hechtende folie is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk materiaal dat ideaal is voor decoratieve doeleinden. Deze monomeer folie is verkrijgbaar in zowel witte als transparante varianten en biedt unieke eigenschappen die het geschikt maken voor diverse toepassingen.
Geen Lijmlaag, Gemakkelijke (Her)positionering
Het materiaal van statisch hechtende folie is wit en bevat geen traditionele lijmlaag. Hierdoor kun je de folie eenvoudig (her)positioneren en weer verwijderen zonder achterblijvende lijmresten. Dit maakt het een handige keuze voor situaties waarin flexibiliteit belangrijk is.
Maximale Printbreedtes
Bij de witte variant van de folie is de maximale printbreedte uit één stuk 133 cm, terwijl dit bij de transparante variant 136 cm is. Dit geeft je ruime ontwerpmogelijkheden om jouw boodschap of ontwerp tot leven te brengen.
Milieubewust en Veelzijdig
Statische raamfolie wordt geproduceerd zonder weekmakers en voldoet aan de EU-richtlijn 2005/84/CE, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijke aard van dit product. Het is ideaal voor binnentoepassingen, zoals het aanbrengen op ramen en spiegels, waar traditionele lijm niet gewenst is.
Eenvoudige Aanbrenging met Water
Het aanbrengen van deze folie is eenvoudig. Bevochtig het glazen oppervlak lichtjes met een plantenspuit voordat je de folie aanbrengt. Mocht de kleefkracht na verloop van tijd afnemen, dan kun je de plakzijde van de folie schoonmaken met een vochtige doek en koud water.
Kies voor gemak, veelzijdigheid en milieubewustheid met bedrukte statisch hechtende folie. Creëer opvallende ontwerpen en decoraties zonder de zorgen van permanente lijm.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Statisch hechtende folie – wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Downloads