• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Vloerzeil

Vloerzeil met eigen prints transformeert saaie vloeren in boeiende blikvangers. Geschikt voor binnen, eenvoudig te plaatsen en verwijderen, ideaal voor kortlopende toepassingen, zoals stands en showrooms. De print is slijtvast, afhankelijk van het gebruik. Het vinyl heeft een antislip voorzijde en een geschuimde achterzijde, en je kunt het los leggen of vastzetten met dubbelzijdige tape of lijm, afhankelijk van de behoefte. Een krachtige tool om promoties te communiceren.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

 Met vloerzeil dat is bedrukt met je eigen ontwerpen, kun je saaie vloeren transformeren tot boeiende vloeroppervlakken. Dit zeil is geschikt voor diverse binnentoepassingen en is eenvoudig te installeren en verwijderen, waardoor het perfect is voor tijdelijke projecten.

Slijtvastheid en Geschiktheid voor Kortlopende Toepassingen
Het vloerzeil heeft een slijtvaste print, maar de duurzaamheid kan variëren afhankelijk van het dagelijkse verkeer. Daarom raden we het aan voor kortlopende toepassingen, zoals beursstands en showrooms. Vloerzeil kan bijvoorbeeld effectief worden gebruikt om promoties te communiceren.

Antislip en Geen Lijmlaag
Het witte vloervinyl heeft een gestructureerde antislip voorkant en een geschuimde achterkant. Je kunt het zeil eenvoudig op een vlakke ondergrond plaatsen. Afhankelijk van de toepassing en de ruimte kun je ervoor kiezen om het vloerzeil los te leggen of vast te zetten met dubbelzijdige tape of lijm.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vloerzeil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *