• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Behanglijm

Voor verschillende behangsoorten heb je verschillende soorten lijm nodig. Kies Behanglijm medium of high voor zwaardere behangsoorten zoals MultiTexPro, Airtex®, SanoTex en WalltexPro® Fotobehang. Perfax Metyl direct klaar is geschikt voor alle behangsoorten en eenvoudig te gebruiken. Perfax Roll on is speciaal ontworpen voor vliesbehang en kan direct op de muur worden aangebracht. Zorg voor goed onderhoud van de roller en kwasten om schimmelvorming te voorkomen.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

 Voor verschillende behangsoorten heb je verschillende soorten lijm nodig. Gelukkig kun je eenvoudig de juiste lijm kiezen uit ons assortiment.
Behanglijm voor zwaardere behangsoorten
De kant-en-klare Behanglijm medium of high is onmisbaar bij zwaardere behangtypes zoals MultiTexPro, Airtex®, SanoTex en WalltexPro® Fotobehang. Gebruik Behanglijm high voor niet-absorberende en moeilijk te verwerken ondergronden. Als je een sterk zuigende ondergrond hebt, raden we aan om deze eerst te behandelen met een primer en daarna Behanglijm medium te gebruiken.
Perfax Metyl direct klaar voor alle behangsoorten
Met ons assortiment Perfax kun je je eigen behanglijm maken. Je kunt kiezen uit Metyl direct klaar en Roll on. Metyl direct klaar is geschikt voor het verlijmen van alle soorten behang. Het is direct klaar voor gebruik na het aanmaken, vlekt en klontert niet en is gemakkelijk corrigeerbaar.
Perfax Roll on speciaal voor vliesbehang
Na het mengen is Perfax Roll on in 3 à 5 minuten klaar en kan het direct op de muur worden aangebracht. Het spat niet tijdens het aanbrengen en is gemakkelijk rolbaar met een vachtroller. Bovendien hecht Roll on direct goed en kan het vliesbehang droog worden verwijderd.
Zorg ervoor dat je de roller en kwasten na gebruik goed schoonmaakt met schoon water. Sluit de emmer goed af en bewaar deze op een droge, koele en vorstvrije plaats om schimmelvorming te voorkomen. Tip: werk nooit direct uit de verpakking zelf, maar altijd vanuit een externe bak of behangset.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behanglijm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Downloads