• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Behangrollen

Geef elke wand in een huis, showroom, kantoorruimte of beursstand een unieke uitstraling met gepersonaliseerd behang. Keuze uit twee standaard formaten en vijf materialen, met aandacht voor het milieu. Op maat bestellen met automatische nummering of op rol voor repeterende patronen. Gebruik ook de prachtige Motiflow-patronen als geen eigen ontwerp beschikbaar is.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Voorzie elke wand in een huis, showroom, kantoorruimte of beursstand van uniek gepersonaliseerd behang. Bij Probo heb je keuze uit twee standaard formaten en vijf verschillende materialen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de wanden van je klanten echt spreken!
Met oog voor het milieu
Bij Probo maken we alles op maat, wat betekent dat we on demand produceren. Hierdoor minimaliseren we afval door het combineren van verschillende behangorders en het gebruik van vaste breedtes. Onze inkt bevat geen gevaarlijke stoffen, waardoor het veilig is voor mens en natuur. Bovendien zijn al onze behangsoorten VOC-vrij, wat betekent dat er geen metaaldeeltjes in het behang zitten. Dit is niet alleen prettig, maar ook milieuvriendelijk. Als je echt voor duurzaam wilt gaan, kies dan voor Provlies Mat. Dit vliesbehang is volledig PVC-vrij en FSC-gecertificeerd.
Benieuwd naar de andere vier materialen? Vraag een sample aan of ontwerp zelf een sample via onze behang sample pagina. Zo kun je de print en het materiaal zelf beoordelen of doorsturen naar je klant. Handig toch?
Op maat bestellen
Je kunt je behang op twee manieren bestellen. Als je de afmetingen van de wand weet, vul deze dan in tijdens het bestelproces en voeg 5 cm extra toe. Dit is nodig omdat vloeren of plafonds nooit helemaal recht lopen. We zullen het bestand vervolgens opdelen in de door jou gekozen baanbreedte van 53 cm of 70 cm. Om het monteren nog makkelijker te maken, voegen we automatisch nummering toe aan de onderkant van het behang, zodat jij of je klant precies weet wat de juiste volgorde is. De banen sluiten perfect op elkaar aan, dus ze kunnen stotend worden geplakt. Makkelijk!
Op rol bestellen
Bij een repeterend patroon of print kun je er ook voor kiezen om het behang op rol te bestellen, bijvoorbeeld in een lengte van 10 m bij 53 cm. Op deze manier kun je de rol ook in een fysieke winkel verkopen, zodat klanten zelf kunnen bepalen hoeveel rollen ze nodig hebben. Tip: werk met batchnummers om kleurverschillen tussen verschillende producties te voorkomen en ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn.
Geen eigen ontwerp? Gebruik een uniek Motiflow-patroon!
In het bestelproces van ons patroonbehang heb je toegang tot de prachtige en trendy Motiflow-dessins. Er is zeker iets passends voor je klant. Alle patronen zijn kant-en-klaar, waardoor Motiflow de ideale en professionele dtp-service is. Dit bespaart tijd en geld!

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behangrollen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *