• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

WalltexPro®

WalltexPro®: PVC-vrij, matte afwerking, waterafstotend, kras- en stootvast. Geen lichtreflectie, ideaal voor daglicht. Kreukvrij, milieuvriendelijke inkt, duurzaam. Geschikt voor wanden en openbare ruimtes.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

WalltexPro® is een PVC-vrij textielbehang met een matte afwerking. Het materiaal is waterafstotend, kras- en stootvast, en heeft een maximale printbreedte van 3,04 bij 12 meter. Een wand bedekt met WalltexPro® reflecteert geen licht, waardoor het zeer geschikt is voor ruimtes met veel daglicht.
Dit materiaal heeft een stevige, kreukvrije toplaag met een unieke textiellook. De inkten die worden gebruikt voor de sublimatieprint zijn geurloos en milieuvriendelijk.
Het exclusieve karakter van WalltexPro® biedt jou de mogelijkheid om je te onderscheiden van concurrenten. Bovendien is het materiaal duurzaam, want het is PVC-vrij en gemaakt van 100% polyester. De inkten die gebruikt worden, zijn op waterbasis.
WalltexPro® wordt voornamelijk gebruikt als wandbekleding. Dankzij de brandvertragende eigenschappen is het ook geschikt voor gebruik in openbare ruimtes.
Voor de montage van dit behang raden we het gebruik van medium behanglijm aan. Deze lijm hoeft niet gemengd te worden en kan direct op de muur worden aangebracht. Houd er rekening mee dat je rondom 5 cm extra moet bestellen, omdat vloeren en plafonds vaak niet volledig recht zijn. Let hierop bij het opmaken van je bestand.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WalltexPro®” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *