• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Foto op Canvas

Foto’s op canvas zijn populair vanwege hun vermogen om persoonlijke foto’s om te zetten in prachtige kunstwerken. We drukken foto’s op hoogwaardig mat canvas voor binnen, met een natuurlijke uitstraling.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom foto’s op canvas zo populair zijn:
Ze transformeren eenvoudig persoonlijke foto’s of afbeeldingen in prachtige kunstwerken. Deze canvasdoek frames zijn geliefd als wandpaneel in verschillende interieurs.
We drukken de foto’s voor binnen op hoogwaardig mat canvas. Het 100% katoenen materiaal geeft de foto een natuurlijke uitstraling.
Keuze uit 17 populaire formaten
We bieden de 17 meest populaire formaten aan. Bij het 18 mm frame moet rekening worden gehouden met een afloop van 3 cm. Voor het 38 mm frame geldt een afloop van 4,5 cm. Beide frames worden standaard geleverd met een ophangsysteem.
Ook verkrijgbaar: canvasframes voor buiten
Het is ook mogelijk om foto’s op canvas voor buitengebruik te bestellen. We spannen het sterke bannerdoek op geïmpregneerde houten frames van 18 mm. Hiervan zijn tien populaire formaten beschikbaar. Het canvasframe voor buiten is leverbaar binnen vier werkdagen.
Alternatieven voor foto’s op canvas
Onze textielframes bieden een alternatief voor canvasframes. Hiermee kun je eindeloos variëren in uiterlijk. Je kunt zelfs kiezen voor een frame met ingebouwde verlichting. Gegarandeerd haarscherpe prints! Je kunt je eigen gewenste formaat kiezen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Foto op Canvas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Downloads