• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Outdoor Ledframe

Outdoor LED-frame voor opvallende reclame, waterdicht en robuust. Hoogwaardige Durst-prints, 200% full color Backlitdoek. Egale lichtverspreiding dankzij Dibond® achterplaat met ledstrips. Complete sets beschikbaar, 2 jaar garantie in heel Europa.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Omschrijving Outdoor Ledframe
Wil je een outdoor ledframe laten bedrukken in elk gewenst formaat voor jouw klant? Profiteer dan van onze hoogwaardige prints, vervaardigd met geavanceerde Durst-technologie, scherpe prijzen en de snelste levering. Met dit outdoor ledframe trekt jouw klant de aandacht, zelfs in het donker.
Robuust en Waterdicht Frame
Zoals de naam al doet vermoeden, is het outdoor ledframe ontworpen voor buitentoepassingen. Dit lichtbakframe is volledig waterdicht en voor extra zekerheid voorzien van kleine afvoergaatjes aan de onderkant. Mocht er onverhoopt water in het frame komen, dan kan het altijd weer weglopen.
Het frame heeft twee gleuven waarin je doek altijd past. In deze gleuven plaats je de platte pees van het doek.

200% Full Color Print
Jouw gewenste doek wordt geprint op Backlitdoek en afgewerkt met een platte pees. Het materiaal is waterafstotend en krijgt een 200% full color print. Hierdoor zorgen we voor levendige kleuren, zelfs in backlit-toepassingen. Dankzij de dubbele inktlaag krijg je nog steeds heldere kleuren als de ledverlichting niet is ingeschakeld.

Egale Lichtverspreiding
Het profiel van het frame wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Hierop worden de ledstrips gemonteerd, wat resulteert in een perfecte, egale lichtverspreiding vanaf de achterkant. Dit zorgt voor een krachtige en opvallende uitstraling van de print.

Beschikbaar als Complete Set
Je hebt de mogelijkheid om zowel een complete set als losse doeken of frames te bestellen. Het frame wordt volledig gemonteerd geleverd. Het is belangrijk om te weten dat je twee jaar garantie krijgt op het frame, geldig op elke locatie in Europa.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Outdoor Ledframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *