• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Rallyschild

Rallyschilden van lichtgewicht Polystyreen trekken de aandacht en zijn weerbestendig. Volledig aanpasbaar in vorm en ontwerp voor autorally’s en reclamedoeleinden op voertuigen.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Rallyschilden of rallyborden voegen een extra dimensie toe aan autorally’s en maken van zo’n evenement een onvergetelijke belevenis. Met hun opvallende vormen, kleuren en pakkende teksten trekken ze automatisch de aandacht. Maar rallyschilden zijn niet alleen geschikt voor autorally’s, ze kunnen ook perfect gebruikt worden voor andere tijdelijke reclamedoeleinden op voertuigen.
De rallyschilden worden gemaakt van Polystyreen, een massief kunststof plaatmateriaal dat licht van gewicht en weerbestendig is. Polystyreen is buigzaam en flexibel, maar tegelijkertijd ook sterk en duurzaam. Het materiaal is ontworpen om niet te breken, zelfs niet bij buiging of vervorming. Bovendien is het B2-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan brandveiligheidsnormen. Daarnaast is Polystyreen volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzame keuze. Je kunt kiezen uit twee verschillende diktes, namelijk 1 mm en 2 mm, afhankelijk van de gewenste stevigheid.
Wat betreft de vorm van de rallyschilden, heb je volledige vrijheid. Je kunt ervoor kiezen om ze schoon te laten snijden, zodat ze een strakke rechthoekige vorm hebben. Maar je kunt ook elke gewenste vorm laten snijden, zodat de rallyschilden perfect passen bij de uitstraling en branding van het evenement. Daarnaast kun je kiezen of je de rallyschilden met of zonder boorgaten wilt bestellen, afhankelijk van hoe je ze wilt bevestigen.
Om het ontwerpproces gemakkelijker te maken, kun je gebruik maken van de handige templates die beschikbaar zijn voor stuurborden en rallyschilden. Deze templates helpen je bij het creëren van een ontwerp dat perfect past op de rallyschilden. Je vindt de templates bovenaan de betreffende pagina.
Met rallyschilden voeg je niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe aan autorally’s en andere tijdelijke reclamedoeleinden, maar creëer je ook een gevoel van opwinding en betrokkenheid bij deelnemers en toeschouwers.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rallyschild” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *