• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Schoonloopmat

Een gepersonaliseerde mat verwelkomt bezoekers met een logo, tekst of afbeelding. Slijtvast, geschikt voor binnen, antislip en snijvast voor een perfecte pasvorm.
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Een gepersonaliseerde mat is een geweldige manier om bezoekers van het bedrijf of evenement van je klant een warm welkom te heten. Je kunt ervoor kiezen om een logo, tekst of afbeelding op de mat te laten drukken. Deze mat kan gebruikt worden als entree mat, loper, vloermat of beurstapijt.
De schoonloopmat is voorzien van een slijtvaste print die speciaal ontworpen is om lang mee te gaan. De gestructureerde voorzijde van de mat bestaat uit synthetische vezels (velours pa synthetische vezel) en de achterzijde is gemaakt van gerecycled materiaal met een hoge anti-slip waarde (TPE-backing). De mat kan eenvoudig op een vlakke ondergrond binnen geplaatst worden en is geschikt voor alle vloeren. Bovendien is de mat compatibel met vloerverwarming.
Het materiaal van de mat is snijvast, wat betekent dat het niet rafelt wanneer het wordt gesneden. Dit maakt randafwerking overbodig. Je kunt de mat eenvoudig op maat snijden met behulp van een stanleymes, zodat deze perfect past bij de gewenste ruimte.
Met een gepersonaliseerde mat creëer je niet alleen een professionele uitstraling, maar zorg je er ook voor dat bezoekers zich welkom voelen en een goede eerste indruk krijgen bij het betreden van de ruimte.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schoonloopmat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *