• Advies op maat
 • Snelle levering
 • Gratis begeleiding

Zandstraalfolie

Plus- en minpunten
+ Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen op vlakke ondergronden
+ Nauwelijks doorkijk waarbij lichtinval wel intact blijft
+ Levensduur van 7 jaar voor buitentoepassingen
+ Zowel droog als nat te plakken
+ De print is slechts aan een kant goed zichtbaar
+ Door permanente hechting blijven er lijmresten achter
–  Niet brandvertragend, dus niet geschikt voor openbare ruimtes
–  Bevat PVC, dus minder goed voor het milieu
Bekijk winkelwagen
 • Advies op maat
 • Snelle levering
 • Gratis begeleiding
 • Handige opmaak templates

Beschrijving

Het laten bedrukken van zandstraalfolie biedt talloze mogelijkheden voor zowel praktische als decoratieve toepassingen. Zandstraalfolie, ook wel bekend als geëtste glasfolie of melkglasfolie, wordt vaak gebruikt om privacy te creëren, terwijl het toch licht doorlaat. De matte afwerking zorgt voor een stijlvol uiterlijk en biedt de mogelijkheid om de folie te personaliseren met aantrekkelijke prints.

Enkele toepassingen van bedrukte zandstraalfolie zijn:
 1. Privacy- en decoratieve raamfolie: Zandstraalfolie kan worden gebruikt om glazen deuren, ramen of scheidingswanden in kantoren, restaurants en woningen te bedekken. De bedrukking kan decoratieve patronen, logo’s of afbeeldingen omvatten, waardoor het zowel functioneel als esthetisch is.
 2. Reclame en branding: Bedrukte zandstraalfolie kan worden gebruikt om bedrijfslogo’s, merknamen of promotionele boodschappen op glazen oppervlakken weer te geven. Dit kan handig zijn voor zowel interne als externe marketingdoeleinden.
 3. Winkeldisplays: Winkels kunnen zandstraalfolie met aantrekkelijke afbeeldingen en tekst gebruiken voor etalagedisplays en andere reclamedoeleinden.
 4. Veiligheids- en bewakingsdoeleinden: In sommige gevallen kan de bedrukte zandstraalfolie worden gebruikt om veiligheidswaarschuwingen of bewakingssymbolen op ramen weer te geven.
 5. Residentiële toepassingen: Thuis kan bedrukte zandstraalfolie worden gebruikt voor privacy in badkamers of woonruimtes, en het kan ook dienen als decoratief element in huisdecoratie.
 6. Creatieve kunstprojecten: Kunstenaars kunnen bedrukte zandstraalfolie gebruiken als onderdeel van hun creatieve projecten en installaties.
Het personaliseren van zandstraalfolie door deze te laten bedrukken biedt de mogelijkheid om functionele raamfolie om te zetten in aantrekkelijke visuele communicatie. Het is belangrijk om te zorgen voor hoogwaardige prints en nauwkeurige installatie om het gewenste effect te bereiken.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zandstraalfolie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *