• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Zwart-wit banner

Plus- en minpunten
+
Door de blockout laag schijnt (kunst)licht niet door
+ Erg grote formaten mogelijk, groter dan 4,98 x 24 meter stikken we
+ Door de stretch trek je het materiaal eenvoudig op spanning
+ Brandvertragend, dus geschikt voor openbare ruimtes
–  Bij Blackback XL heeft de inkt een tijdelijke sterke geur 
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Printen op Blackback
Blackback is een polyester doek met een uitstekende lichtblokkerende eigenschap. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft dit materiaal een zwarte blockout achterkant, waardoor je print haarscherp en duidelijk zichtbaar blijft. Aan de voorkant heeft Blackback een matte textuur en een natuurlijke uitstraling.
Twee Varianten: Blackback Soft en XL
Onze Blackback-reeks bestaat uit twee varianten: Blackback Soft en Blackback XL. Blackback Soft maakt gebruik van geurloze inkten en kan makkelijk en voordelig worden verzonden, dankzij de opvouwbare eigenschappen. Dit materiaal heeft een maximale printbreedte van 310 cm en een gewicht van 260 gr/m2.
Voor grootformaat toepassingen is Blackback XL de ideale keuze. Dit materiaal is iets lichter dan Blackback Soft en heeft een maximale printbreedte van maar liefst 498 cm uit één stuk. Het weegt 210 gr/m2.
Veelvoorkomende Gebruikstoepassingen
Blackback wordt voornamelijk ingezet voor binnentoepassingen en voldoet aan brandveiligheidseisen, waardoor het geschikt is voor openbare ruimtes. Dit materiaal is bijzonder populair op beurzen, waar het wordt gebruikt voor peesdoeken, textielframes en banners.
Perfect te Combineren met Textielframes
Dit materiaal wordt vaak toegepast in textielframes als peesdoek met stabilizers. Dankzij de blockout-eigenschap blijven stabilizers onzichtbaar. Bovendien kan Blackback in lichtbakken worden gebruikt, vooral wanneer licht aan één kant moet worden geblokkeerd. In combinatie met Samba backlit is dit materiaal ideaal.
Eenvoudige Montage
Het monteren van Blackback peesdoeken is moeiteloos met onze handige kunststof e-locktool. Hiermee druk je het doek snel en strak in het frame, voor een perfect gespannen resultaat. 

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwart-wit banner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *