• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Detectiepoorthoes

Maatwerk detectiepoorthoezen zijn opvallende aandachtstrekkers voor elke entree, ideaal voor productpromoties. Beschikbaar in diverse formaten met eenvoudige meetinstructies. Wissel tussen bedrukte hoesontwerpen en gebruik beide zijden voor variatie. Gemaakt van Dekostof, brandveilig met B1-certificaat en gemakkelijk te plaatsen dankzij het rekbare materiaal. Transformeer je detectiepoorten in multifunctionele reclame-uitingen. 
Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Beschrijving van Detectiepoorthoes
Met op maat gemaakte detectiepoorthoezen creëer je binnen de kortste keren een opvallende entree die onmiddellijk de aandacht trekt. Ze transformeren een gewone ingang in een uitnodigende locatie om te betreden, en bieden een eenvoudige manier om de aandacht te vestigen op een product of nieuwe actie.

Diverse beschikbare formaten
Onze detectiepoorthoezen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment van formaten. Dankzij onze handige meetinstructies kun je snel de exacte afmetingen voor de hoes bepalen, waardoor er altijd een passende hoes is voor elke detectiepoort.

Variatie in ontwerpen voor voor- en achterzijde
Wissel moeiteloos tussen bedrukte detectiepoorthoezen voor verschillende acties of seizoenen, of breng diverse ontwerpen aan op zowel de voor- als achterzijde. Hierdoor blijft je reclame consistent en neemt deze geen extra ruimte in beslag, terwijl de detectiepoort een veelzijdige rol krijgt. Variatie was nog nooit zo eenvoudig.

Gemaakt van brandwerend Dekostof met B1-certificaat
Onze detectiepoorthoezen worden vervaardigd uit Dekostof, een materiaal dat volledig bestaat uit PES en tevens brandveilig is met een B1-certificaat. Dankzij het rekbare karakter van het materiaal schuif je de hoes moeiteloos over de detectiepoort heen. 

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Detectiepoorthoes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Downloads