• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding

Stickers op rol

 Bij ons vind je stickers op rol voor kortingsacties in retail. Keuze uit 6 materiaalsoorten, weerbestendig, laser gesneden, en optionele label dispenser box. Geschikt voor diverse toepassingen.

Bekijk winkelwagen
  • Advies op maat
  • Snelle levering
  • Gratis begeleiding
  • Handige opmaak templates

Beschrijving

Stickers op rol zijn veelgebruikt in de retail en bieden een handige manier om snel kortingsacties op producten te plakken. Bij ons zijn ze verkrijgbaar vanaf een oplage van 1 en kunnen ze in alle gewenste vormen worden gemaakt.
We maken gebruik van de Durst TAU 330 printer voor het printen van de stickers. Deze printer zorgt voor hoge kwaliteit prints die goed beschermd zijn tegen UV-licht en niet snel zullen verkleuren. Bovendien droogt en verhardt de inkt snel, waardoor de stickers weerbestendig zijn.
Je hebt de keuze uit zes verschillende materiaalsoorten voor de stickers op rol, waaronder zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie, transparante folie, zilverfolie en Easy Dot. De stickers worden op rol geleverd en worden kisscut gesneden, wat betekent dat ze tot aan de backing worden gesneden. Meer informatie over de rolwikkeling en het aanleveren van je bestand vind je hier. Houd er rekening mee dat de ruimte tussen de stickers op rol kan variëren. Als de tussenruimte tussen de stickers belangrijk is, kun je kijken bij onze Etiketten.
Optioneel kunnen we de stickers op rol leveren in een handige label dispenser box, zodat je ze gemakkelijk kunt gebruiken zonder dat ze beschadigd raken. We voegen standaard een paar extra meters toe, zodat de rest van de stickers klaar zijn voor gebruik nadat de eerste meters zijn afgerold.
Voor het snijden van de stickers op rol maken we gebruik van een laser snijmachine, waardoor er geen dure stansvormen nodig zijn en er geen stansmeskosten zijn. Dit stelt je in staat om in kleine oplages te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs, zonder extra startkosten.
De stickers zijn geschikt voor verschillende toepassingen, afhankelijk van het gewenste materiaal. Als je een sticker zoekt met een permanente lijmlaag, kun je kiezen voor witte, transparante of zilverfolie, of een van de twee papiersoorten. Als je een sticker wilt die meerdere keren geplakt kan worden, raden we Easy Dot-folie aan. Deze folie heeft een permanente lijmlaag met een noppenstructuur, waardoor je de folie gemakkelijk en zonder luchtbellen kunt aanbrengen. Hierdoor is dit materiaal geschikt voor gebruik op ramen, muren en deuren.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stickers op rol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *